FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 18-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Την Πέμπτη θα ανακοινωθεί επίσημα το όνομα του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου. Nομίζω πως οι επικρατέστεροι είναι ο Γιάννης Λύτρας και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

*Έτσι όπως τα μετράω στον ΣΥΡΙΖΑ της Ηλείας μέχρι τώρα, βλέπω ελαφρύ προβάδισμα του Νίκου Παππά, διότι Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος παίρνουν από την ίδια «δεξαμενή». Είναι νωρίς ακόμα όμως.

*Τι θα κάνει ο Διονύσης Καλαματιανός, δεν ξέρω. Εκτιμώ πως αν κατέβαινε ο Τεμπονέρας, το πιο πιθανό είναι ότι θα τον στήριζε διότι είναι στενοί φίλοι και έχουν συνεργαστεί. Επίσης αν το αποφάσιζε ο Σωκράτης Φάμελλος, εξίσου πιθανή θα ήταν η στήριξή του από τον Ηλείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι εδώ οι εκτιμήσεις, διότι μετά αρχίζουν οι… παρεξηγήσεις.

*Μεταγραφή έμπειρου πολιτικού στελέχους επίκειται προσεχώς, που θα μπορούσε να παρομοιαστεί κατά μία ερμηνεία με αυτήν του Σλούκα στον Παναθηναϊκό!

*Όσοι ονειρευόσασταν τον Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σας έχω νέα. Ανέλαβε Πρόεδρος του ΔΣ του Ομίλου των εταιριών της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος. Για εκεί καλός είναι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot