FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 17-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Με αυτά που γίνονται στο ΠΑΣΟΚ της Αχαΐας, προκοπή μην περιμένετε για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Τα μισά στελέχη απορρίπτουν την αυτόνομη κάθοδο αφού προεξοφλούν την ήττα από τον Φαρμάκη και θέλουν εκ νέου συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

*Μάλλον δεν αντιλήφθηκαν τι έγινε το 2019 και μάλλον δεν πολυπιστεύουν στην ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ. Εγώ πάντως διαπιστώνω ότι ορισμένους τους νοιάζει να δώσουν σανίδα σωτηρίας στον ΣΥΡΙΖΑ –βασικά στον Σπίρτζη και την παρέα του, μην τους αδικώ όλους– αδιαφορώντας για το αν θα είναι σύμπραξη βέβαιης ήττας.

*Όσοι πασοκοι πάντως ανησυχούν για το αν θα ξαναβαφτεί γαλάζια η Δυτική Ελλάδα, γιατί δεν ζητάνε από το ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει στήριξη στον Φαρμάκη, ώστε ο χάρτης να είναι… πρασινομπλέ; Όλοι κερδισμένοι θα βγουν.

*Δηλαδή ο Μητσοτάκης, που είναι παντοδύναμος και έβαψε όλη την Κρήτη μπλε, γιατί στηρίζει τον πασοκο Αρναουτάκη; Διότι όταν πήγε απέναντι το 2019 έχασε, οπότε τώρα θα λέει ότι έβγαλε και στην Κρήτη δικό του.

*Η πλάκα είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη ετοιμάζει κάθοδο με δικό του συνδυασμό στη Δυτική Ελλάδα. Από ό,τι έμαθα, επικρατέστερος να ηγηθεί είναι ο νεοεκλεγμένος βουλευτής Αιτ/νίας και πρώην υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ, Μίλτος Ζαμπάρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot