FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 02-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Στον βόρειο τομέα Αθηνών θα είναι τελικά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Χρήστος Σούλης. Σημειώστε όμως το όνομά του για το ηλειακό ψηφοδέλτιο στο τέλος της επόμενης τετραετίας

*Έξυπνα λειτούργησε ο Γεωργιόπουλος. Πήρε μαζί του στην Ιαπωνία τον Παπαηλιού για να τον πείσει να μη βάλει για δήμαρχος και τον Κοτζιά να τον πείσει να αποτρέψει τον Άρη Παναγιωτόπουλο να κατέβει επίσης για δήμαρχος.

*Έντονο πλέον το αίσθημα της καχυποψίας στο δημοτικό συμβούλιο Πύργου. Όλοι έτοιμοι για καβγά ήταν χθες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι αφιέρωσαν 20 λεπτά (!) για την παράταση εκκίνησης σε ένα έργο, επιχειρώντας να αμφισβητήσουν ο ένας τον άλλον για διαδικαστικές λεπτομέρειες.

*Kαμιά ώρα κρατήθηκαν Αντωνακόπουλος και Κυριαζής στο χθεσινό συμβούλιο, μέχρι που ο δήμαρχος καταλόγισε εμμέσως στον πρόεδρο αχαριστία και υπονόμευση, λέγοντάς του ότι τον τίμησε με την πρόταση για την προεδρία και ότι αυτός δεν το εκτίμησε. Η απάντησή του κ. Κυριαζή ήταν ότι τον τίμησε η κοινωνία. Ειπώθηκαν κι άλλα, στο αυριανό φύλλο τα υπόλοιπα!

*Από ό,τι καταλαβαίνω, η κυβέρνηση δεν πρόκειται να «αγγίξει» το ιδιοκτησιακό των προσφυγικών εκτάσεων της Γλύφας σε αυτή τη θητεία. Δύο ερωτήσεις έγιναν από τους βουλευτές, καμία δεν έχει απαντηθεί ως τώρα – κι ούτε πρόκειται πιστεύω.

*Για να ξέρετε, ο Λυμπέρης έχει επιλέξει αντίπαλο για τον 2ο γύρο και ήδη εφαρμόζει στρατηγική που θα τον οδηγήσει σε αυτό το δίπολο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος