FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 14-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Η μικροβιολόγος Σία Πανοπούλου από τη Ζαχάρω είναι εξαίρετη και καταξιωμένη επιστήμονας με κοινωνική αποδοχή. Όσοι την εμπλέκουν σε πολιτικά παιχνίδια, χάνουν τον χρόνο τους, διότι η ίδια δεν έχει καμία πρόθεση εμπλοκής.

*Τζάμπα μαζεύτηκαν οι πασοκοι προχθές στην Πάτρα, αφού «λευκός καπνός» για υποψήφιο περιφερειάρχη δεν βγήκε. Εκτός από τον νυν επικεφαλής της παράταξης, Γιάννη Λύτρα, ενδιαφέρον εκδήλωσαν επίσης οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκος Μπαλαμπάνης και Σπύρος Σκιαδαρέσης.

*Ο Μαρίνος Σκανδάμης αυτοεξαιρέθηκε με αυτά που έγραψε στο προχθεσινό του άρθρο, ενώ ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ήταν απών και μάλλον δεν ενδιαφέρεται.

 *Το καλύτερο, όμως, ήταν ότι κάποιοι από τους παρόντες πρότειναν να γίνει μια προσπάθεια να μεταπειστεί ο Κατσιφάρας και να επιστρέψει στην Περιφέρεια, για να μην έχουμε και «εμφυλίους» με τον Αϊβαλή στον δήμο Πατρέων.

*Εάν έχω καταλάβει καλά, ο πρώην περιφερειάρχης ίσως θέλει… να τον παρακαλέσουν λίγο για να επιστρέψει για μία ακόμα μάχη με τον Φαρμάκη, δεδομένου ότι δημοσκοπικά ανιχνεύεται αξιοπρεπώς. Το ζήτημα σε αυτήν την περίπτωση είναι πως θα κουβαλήσει και τα «ορφανά» του Σπίρτζη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot