FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 13-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Για τέταρτη φορά κατεβαίνει υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, όντας ο μακροβιότερος διεκδικητής της, αφού είναι παρών από το 2010 και τις πρώτες περιφερειακές εκλογές του Καλλικράτη.

*Αφορμής δοθείσης, έψαξα πρόχειρα και διαπίστωσα ότι σταθερά παρόντες στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας από το 2010 είναι ο Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο Κώστας Καρπέτας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.  Δεν ξέρω τι θα πράξουν οι δύο τελευταίοι, αλλά αν o Xατζηλάμπρου ξαναπιάσει το 3%, θα είναι μαζί με τον νυν περιφερειάρχη οι παλιότεροι! Αν όχι, ο Φαρμάκης στα 40κάτι του θα είναι ο μοναδικός που έχει συμπληρώσει 13 χρόνια!

*Νέα επιστολή στο ΥΠΠΟ έστειλε ο ενεργός πολίτης Νίκος Δημάκης από την Ανδραβίδα σχετικά με τα Λουτρά Κυλλήνης, ζητώντας να πληροφορηθεί το χρονοδιάγραμμα της επανενέναρξης εργασιών και της αξιοποίησής τους, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για την ανάδειξή τους.

*Μου ζητήθηκε να είμαι έτοιμος για «δικαστική «βόμβα» στην Ηλεία εντός των ημερών, οπότε σας το μεταφέρω, για να είστε κι εσείς έτοιμοι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot