FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 11-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Πολυσυλλεκτικά κινείται ο Τάκης Αντωνακόπουλος, αφού ο Κοτσιλίμπας, που ανακοινώθηκε χθες, είναι εκλεγμένο μέλος της ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα δραστήριος κομματικά και πολιτικά.

*Φυσικά, αυτό δεν συνεπάγεται κάποιου είδους «χρίσμα» ή στήριξη, αλλά όσο να ’ναι, έχει τη σημασία του ως προς τη διεύρυνση. Θα μπορούσα πάντως να κάνω και παραπέρα πολιτικούς συνειρμούς, αλλά επειδή κάποιοι παρεξηγούνται εύκολα, θα τους αποφύγω.

*Αδυνατισμένος αλλά καλά στην υγεία του είναι ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νώντας Κυριαζής. Η πολύμηνη ταλαιπωρία του, όμως, δεν του άφησε χρόνο για να συγκροτήσει συνδυασμό, οπότε σύντομα θα γνωστοποιήσει με ποιον θα συνεργαστεί, καθότι έχει αποφασίσει να μπει εκ νέου στη μάχη του σταυρού.

*Ο ένας είναι αιρετός της αυτοδιοίκησης και πήγε στη Γιορτή Καρπουζιού στην Αμαλιάδα και έκανε και το insta story του. Ο άλλος, που κινείται στην κεντρική πολιτική σκηνή, δεν πήγε και προτίμησε να «κλέψει» το story του προηγούμενου, για να δείξει ότι πήγε κι αυτός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot