FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 06-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Μαθαίνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς πολιτικούς να είναι υποψήφιοι περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας, ειδικά από μη εκλεγέντες που δεν έχουν πλέον δημόσιο βήμα παρέμβασης.

*Η Κατερίνα Σολωμού φέρεται να θέλει, ο Μαρίνος Σκανδάμης επίσης, όμως αυτός που φαίνεται να συζητιέται αρκετά τις τελευταίες ημέρες, είναι ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

*Η άποψη κάποιων στο ΠΑΣΟΚ είναι ότι πρέπει ο αντίπαλος να είναι από απέναντι, μήπως και κόψει κάτι του Φαρμάκη. Η σκέψη δεν είναι λανθασμένη, αλλά ενδεχομένως να απέχει από την πραγματικότητα.

*Αυτό που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατεβάσει δικό του υποψήφιο ή θα επιδιώξει να μπει σε πασοκικό σχήμα. Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια, θα μου πείτε, όταν δεν έχει εκλέξει ακόμα νέο αρχηγό. Το εγχείρημα, πάντως, της σύμπραξης απέτυχε το 2019.

*Μέχρι τότε, ο Φαρμάκης θα έχει κλείσει το ψηφοδέλτιό του και θα έχει πάρει κι άλλους κεντροαριστερούς, δημιουργώντας συνθήκες εκλογής από τον α’ γύρο με ποσοστά κοντά στο 45%.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot