FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 27-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Υπουργό εξωκοινοβουλευτικό είδαμε, υπουργό προερχόμενο από άλλο κόμμα είδαμε, υπουργό δήμαρχο είδαμε από τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη. Το μόνο που δεν πρόκειται να δούμε, είναι υπουργός από την Ηλεία, αφού από το 2019 δεν… περισσεύει θέση!

*Δεν έχει ξαναϋπάρξει μεταπολιτευτική κυβέρνηση που να μην έβαλε υπουργό ή υφυπουργό από την Ηλεία, έστω για λίγο. Από ΝΔ έχουμε δει Κανελλόπουλο, Κοντογιαννόπουλο, Τζαβάρα, Κοντογιάννη κι από ΠΑΣΟΚ έχουμε δει Σκουλαρίκη, Ζαφειρόπουλο, Κουτσούκο, Γεωργακόπουλο και από ΣΥΡΙΖΑ Μπαξεβανάκη.

*Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν εφικτό να είναι έστω ένα (1) πρόσωπο από την Ηλεία στο 60μελές κυβερνητικό σχήμα. Τώρα θα αρχίσουν πάλι τα –ενίοτε ανούσια- Δελτία Τύπου με «παρεμβάσεις» και «επικοινωνία» με τους υπουργούς. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι πιο συχνές οι κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις τώρα.

*Ο πιο τυχερός νομός είναι η Αχαΐα, αφού με τη Χριστίνα Αλεξοπούλου υφυπουργό Υποδομών, θα πηγαίνουν οι δήμαρχοι κάθε μέρα για να φτιάξουν και το τελευταίο γεφύρι! Αλίμονο από μας…*Το πολύ σε δέκα μέρες, το ΠΑΣΟΚ θα έχει καταλήξει στον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Ξέρω ότι σίγουρα ενδιαφέρεται ο Μπαλαμπάνης, αλλά o νυν επικεφαλής Γιάννης Λύτρας μάλλον έχει περισσότερες πιθανότητες. Εντός της εβδομάδας, όμως, μπορεί να έχουμε εξελίξεις στην παράταξη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot