FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 26-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

*Αναμενόμενα κύλησε η κατανομή των εδρών στην Ηλεία, αφού τα οκτώ κόμματα δεν επέτρεψαν σενάρια για 4η έδρα στη Νέα Δημοκρατία, ενώ το αρχικό 2-1-1-1 με έδρα στο ΚΚΕ γρήγορα διαμορφώθηκε στο 3-1-1.


*Οι 158 βουλευτές ενδεχομένως διαφοροποιούν τα σχέδια του Μητσοτάκη για το κυβερνητικό σχήμα, αφού δεν μπορεί να αγνοήσει πολλούς βουλευτές. Υπό αυτό το πρίσμα, είναι θετική αυτή η εξέλιξη για την Ηλεία, ασχέτως αν τα χθεσινά ρεπορτάζ δεν συμπεριέλαβαν κάποιον δικό μας μέσα.


*Για κάνα δεκαήμερο θα ακούσουμε πολλά ονόματα ως υποψηφίους δημάρχους Πύργου, όμως οι αριθμοί δεν βγαίνουν για να έχουμε πάνω από τέσσερις μαζί με το ΚΚΕ. Κρατήστε μικρό καλάθι.


*Τελείωσαν οι βουλευτικές εκλογές και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, αφού θα πρέπει να βρουν πρόσωπα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και να συγκροτήσουν συνδυασμούς έως τις 31 Αυγούστου.


*Από ό,τι έμαθα, πάντως, το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να επιδιώξει κάποιου είδους συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Περιφέρειες, αλλά θα πάει με δικό του υποψήφιο. Ομοίως θα πράξει και ο ΣΥΡΙΖΑ.


*Για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση συζητούσαν προ ημερών στη «ΜΑΣΚΟΤ» στην κεντρική πλατεία του Πύργου οι δύο Παναγόπουλοι, Γιάννης και Βασίλης. Ένας από τους δύο, πάντως, δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot