FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 23-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια
όλγα Μπαλαούρα

*Eνεργό ρόλο έχει στον ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Μπαλαούρα, κόρη του Μάκη, καθώς είναι η συντονίστρια του τμήματος Στεγαστικής Πολιτικής. Χθες συμμετείχε σε εκδήλωση στην Αθήνα για τη Στέγαση μαζί με τον Διονύση Τεμπονέρα, ο οποίος από ό,τι καταλάβα πάει παντού.

*Δωρεάν πούλμαν για την ομιλία του Μητσοτάκη απόψε στην Αθήνα βάζει η ΔΕΕΠ Ηλείας, το οποίο θα αναχωρήσει από τα γραφεία της οργάνωσης στον Πύργο.

*Κόσμο από όλη τη Δυτική Ελλάδα είχε η ομιλία Ανδρουλάκη στην Πάτρα, για αυτό και ο γραμματέας της ΝΕ Αχαΐας, Νίκος Μοίραλης, ευχαρίστησε με ανάρτησή του τον γραμματέα της ΝΕ Ηλείας, Δ. Βάλαρη, και τον Γιώργο Ζήσιμο από απέναντι.

*Συνυπήρξαν στην παράταξη Λιατσή, αλλά το 2019 έκαναν διαφορετικές επιλογές. Αμφότεροι κεντροδεξιοί, αλλά χθες σαν να μου φάνηκε ότι με το ζόρι χαιρετήθηκαν, ενώ ο ένας λέει για τον άλλον «δεν έχει ψήφους πλέον». Για να σας βοηθήσω λίγο, ο ένας θα πάει εκεί που πήγε ο άλλος το 2019, ενώ ο άλλος θα επιστρέψει στην «κοίτη» του.

*Από ό,τι καταλαβαίνω, οι Λεχαινίτες δεν θέλουν να επαναληφθεί η διάσπαση του 2019 και επιδιώκουν να συνασπιστούν πίσω από έναν υποψήφιο, για να ξαναπάρουν τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot