FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 05-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

*Όλο και πιο κοντά στο να ξανάρθει στην Ηλεία είναι ο Αλέξης Τσίπρας, αφού έχει δεχθεί σχετικές εισηγήσεις. Εάν τελικά ξανάρθει, πάντως, δεν θα κάνει ομιλία αλλά θα περιοδεύσει σε επιλεγμένα σημεία, με έμφαση στην αγορά και στους μικρομεσαίους.

*Eκτεταμένους ελέγχους και επιθεώρηση της ζώνης πέριξ των δικαστηρίων Πύργου έκαναν χθες οι αστυνομικοί της Ηλείας υπό την εποπτεία του Αστυνομικού Διευθυντή Γ. Σωτηρόπουλου.

*Μπροστά βγαίνει το τελευταίο διάστημα ο Μαρίνος Αχτύπης για θέματα που δεν αφορούν αποκλειστικά την αρμοδιότητά του αλλά γενικότερα τη δημοτική αρχή. Ο αντιδήμαρχος Πύργου απάντησε σε ανάρτηση του Αριστειδόπουλου, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να απαντά και στην αντιπολίτευση.

*Για τις 12 Αυγούστου προσανατολίζεται να διοργανώσει τη φετινή Λευκή Νύχτα ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου. Τα μέλη του έχουν συζητήσει διάφορες δράσεις το τελευταίο διάστημα, με στόχο να τονωθεί η αγορά της πόλης.

*Στην ομιλία του Ανδρουλάκη στον Πύργο είδα και τον Ανδρέα Παπαδάκο και παραξενεύτηκα. Ρώτησα, όμως, και μου είπαν ότι είναι ΠΑΣΟΚ από τα 70s και πως ήταν οργανωμένος στο ΠΑΚ του Καναδά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος