FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 21-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

*Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με την κάθοδο Μητσοτάκη στην Ηλεία, αφού έχει να πάει και στο Φόρουμ των Δελφών κάπου μεταξύ 26 και 29 Απριλίου, οπότε θα αναπροσαρμοστεί το πρόγραμμα.

*Για την εβδομάδα 7 με 14 Μαΐου φαίνεται ότι μεταφέρεται η επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στον Πύργο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

*Πωλείται εδώ και μερικές ημέρες η «Βεγγέρα» στο κέντρο του Πύργου, κοντά στον Ι.Ν. Αγίας Κυριακής, λόγω δραστηριότητας των ιδιοκτητών σε άλλη περιοχή.

*Το απόσπασμα της συνέντευξης Τζαβάρα στην «Πρωινή» σχετικά με τη χρηματοδότηση του Παν/μίου Πατρών σχολίασαν κύκλοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σημειώνοντας ότι από τότε που έκλεισαν τα τμήματα της Ηλείας, το Πανεπιστήμιο δεν έχει λάβει νέους πόρους πλην δρομολογημένων συμβάσεων πριν από το λουκέτο.

*Με μακροσκελές κείμενο απάντησε στον Μάκη Μπαλαούρα ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού του δήμου Πηνειού, Δημήτρης Βασιλόπουλος, σχετικά με το «κάψιμο του Αράπη», καταλογίζοντας εμμέσως πλην σαφώς στον πρώην βουλευτή «προεκλογική» ρητορική.

*Ο αρµόδιος αντιδήµαρχος για θέµατα Κοινωνικής Πολιτικής, Τάσος Καρνάρος, ορίστηκε Πρόεδρος της Επιτροπής ∆ιαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήµου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος