FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 12-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

*Στα ίδια μέρη συνέπεσαν χθες το πρωί στον Κάμπο ο Νίκο Καλάκος και ο Μάκης Μπαλαούρας, στο πλαίσιο της προεκλογικής τους εκστρατείας. Δεδομένου ότι διατηρούν καλές σχέσεις, παρότι πολιτικοί αντίπαλοι, η κοινή τους παρουσία εξελίχθηκε σε άτυπο debate με κριτή τους πολίτες!

*Σήμερα αναμένεται να κριθεί η τύχη της τροπολογίας Τζαβάρα για το κάμπινγκ της Κουρούτας από τον Σταϊκούρα, αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα το δεχθεί ο ΥΠΟΙΚ. Άμα ακούνε για Ηλεία, όλο δικαιολογίες βρίσκουν.

*Η δημοσκόπηση της Data RC δίνει την ΝΔ πρώτη στην Ηλεία με 0,1%, δηλαδή σαν μας λέει ότι θα είναι ντέρμπι. Εγώ πιστεύω πως η πρωτιά θα εξαρτηθεί από το ποσοστό που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ στον νομό.

*Μετά το Πάσχα θα ανακοινωθούν οι γυναίκες που θα κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, αφού γίνουν κάποιες τελικές συζητήσεις με ορισμένα πρόσωπα. Νομίζω πάντως ότι έχουν εντοπιστεί τα πρόσωπα.

*Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του Άρη Παναγιωτόπουλου ότι θα κατέβει για δήμαρχος, αφού η σελίδα του στο fb γέμισε από σχόλια και αναρτήσεις επιδοκιμαστικές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος