FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές (27/01/2023)

Ημερομηνία: 27-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Παρότι έγινε με καλή πρόθεση, δεν έκανε καλή εντύπωση η παρέμβαση αντιπεριφερειάρχη –ενώπιον του Φαρμάκη- για να παραθέσει μερικά έργα που εκτελούνται. Σχολιάστηκε λίγο αρνητικά, παρότι –επαναλαμβάνω- δεν έγινε με κακή πρόθεση.

*Κάτοικος του Αυγείου μού είπε χθες ότι εκεί το έχουν κατά 70% σίγουρο ότι θα κατέβει ο Αβραμόπουλος στην Ηλεία, ενώ ένας αιρετός μού επισήμανε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από άνθρωπο του πρώην επιτρόπου με το οποίο του ζητήθηκε να μη δεσμεύσει ακόμα τον έναν σταυρό.

*Nα δούμε αν θα μας λύσουν καμιά απορία ο Μαρινάκης με τον Κονταδάκη από βδομάδα, γιατί ειδικά ο πρώτος είναι λίγο… σφίγγα και επιφυλακτικός με τα ΜΜΕ, σε βαθμό παρεξήγησης.

*Παρασκήνιο παλαιότερων εκλογών αποκάλυψε στον Φαρμάκη και στους συνεργάτες του ο Λυμπέρης, σε σύντομο καφέ στο κέντρο της Αμαλιάδας, μετά τη συνέντευξη Τύπου. Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω από όσα άκουσα, είναι πως τους είπε ότι σε όλες τις αναμετρήσεις γνώριζε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα.

*Προβληματισμό εκφράζουν ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία για την απουσία επεξεργασμένης πολιτικής σκέψης και δράσης από «μεταγραφές» που έχουν γίνει στο κόμμα. Κοινώς, όχι άλλο λούμπεν.

*Ποιο έμπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την Ηλεία έχει ενοχληθεί με πρώην «πράσινα» στελέχη που επιτέθηκαν στον Βενιζέλο;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος