FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 10-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Σχόλια

*Ομόφωνα εγκρίθηκε η παραχώρηση στην εταιρεία «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΑμΚΕ» της παλαιάς πτέρυγας της NM Κρεστένων, για τη δημιουργία Οικοτροφείου για άτομα με οργανικά ψυχοσύνδρομα, νόσo Αλτσχάιμερ και συναφείς διαταραχές, στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του ΓΝ Ηλείας. Λεπτομέρειες ωστόσο αναφορικά με τους όρους της παραχώρησης για την ώρα παραμένουν άγνωστες. Επιφυλάσσομαι να επανέλθω…

*Την έτερη γυναικεία υποψηφιότητα για τον δήμο Πύργου την κρατά για μετά το Πάσχα ο Αντωνακόπουλος, αφού λογικά θα ανακοινώσει δύο δεξιόστροφους άνδρες μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

*Έργα στο Επιτάλιο και στη Βροχίτσα έχει στο πλάνο ο Γιάννης Αργυρόπουλος για τη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς είναι πιθανές οι υπογραφές των συμβάσεων.

*Δεν θα ασχοληθεί εκ νέου με τα κοινά του Πύργου ο Λάμπης Αριστειδόπουλος, καθώς μαθαίνω ότι έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης.

*Ποιος γνωστός –ηλειακής καταγωγής και πασοκογενής– πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «παίζει» με καλές πιθανότητες για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ; Αν γίνει αυτό, μιλάμε για μεγάλη έκπληξη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος