FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές (24/01/2023)

Ημερομηνία: 24-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Για την παραίτηση Καραστέργιου, η οποία προκάλεσε αίσθηση, ενημερωθήκατε εγκαίρως από αυτήν εδώ τη στήλη. Αυτό που ίσως να μην ξέρετε, είναι πως το χαρτί της παραίτησης έγινε μεν δεκτό, αφού όμως σκίστηκε πρώτα. Το θέμα είναι τι εννοεί  ο Αντωνακόπουλος για «νέα εργασία»…

*Η πλάκα είναι ότι αρκετοί θορυβήθηκαν από την αποχώρηση του Καραστέργιου και άρχισαν τα τηλέφωνα, για να μάθουν με ποιον πολιτικό θα συνεργαστεί από δω και πέρα, μην τυχόν και τον έχουν αντίπαλο στη μάχη της κάλπης!

*Στον Σκρέκα θα πάει την επόμενη εβδομάδα ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, για θέματα περιβαλλοντικά και κυρίως για χρηματοδοτήσεις. Θα θέσει και το ζήτημα των ερευνών στο Κατάκολο, αλλά το βλέπω δύσκολο γιατί έχει υψώσει απαγορευτικό ο ίδιος ο Μητσοτάκης.

*Μεταγραφή από την Αρχαία Ολυμπία «ψήνεται» για το ψηφοδέλτιο του Φαρμάκη. Πρόκειται για πρόσωπο που αποδεδειγμένα κουβαλάει ψήφους. Δεν του κάνει… χάρη δηλαδή ο περιφερειάρχης.

*Να ξέρετε ότι ο Αβραμόπουλος έχει παραγγείλει μέτρηση για την Ηλεία. Όταν πάρει τα αποτελέσματα, θα αποφασίσει και τι θα κάνει.

*Ακούω και διαβάζω ότι όποιος δεν βγει βουλευτής, μετά θα πάει για δήμαρχος. Δεν νομίζω ότι στήνονται τόσο εύκολα οι συνδυασμοί καλοκαιριάτικα, ειδικά για όσους έχουν χάσει. Εγώ, πάντως, αν κατέβαινα για βουλευτής και δεν έβγαινα, θα επεδίωκα να μπω σε περιφερειακό ψηφοδέλτιο, προφανώς με αυτόν που έχει ρεύμα νίκης.

*Ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο SUZUKI παραχώρησε η αντιπεριφερειάρχης Αιτ/νίας, Μαρία Σαλμά, στην ΠΕ Ηλείας για τις υπηρεσιακές μετακινήσεις του προσωπικού. Καλοσύνη της. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος