FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 12-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Ερώτηση για τη δημιουργία Κέντρου Υγείας στη Δίβρη κατέθεσε ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, τονίζοντας ότι δεν αποτελεί απλά ένα τοπικό αίτημα, αλλά αναγκαιότητα για την υγειονομική ασφάλεια, την ποιότητα ζωής και την ευημερία μιας ολόκληρης περιοχής, που αισθάνεται σήμερα ξεχασμένη και αποκλεισμένη. 


*Νέα επιστολή στο ΥΠΟΙΚ για τον αιγιαλό στον οικισμό της Αλκυώνας Κατακόλου έστειλε ο δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, ζητώντας συνάντηση στην Αθήνα προκειμένου να προχωρήσει η τροπολογία διευθέτησης του ζητήματος.


*Την ίδρυση σχολής Αστυφυλάκων στην Ηλεία πρότεινε με ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Γρηγόρης Κατσώλης, υπενθυμίζοντας ότι η Πελοπόννησος είναι το μοναδικό γεωγραφικό διαμέρισμα που δεν διαθέτει σχολή αστυφυλάκων.


*Η τομεακή επιτροπή Ηλείας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική-πολιτιστική εκδήλωση την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. στο πάρκο Ξυστρή στον πύργο. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία και αφιέρωμα στο λαϊκό και δημοτικό τραγούδι…

*Το ποσό των 45.000 ευρώ θα λάβει άμεσα ο δήμος Πηνειού, καθώς εγκρίθηκε από το ΥΠΕΣ η κατανομή χρηματοδότησης για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot