FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 05-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Σας έχω ενδιαφέρον παραπολιτικό σήμερα. Πυργιώτης αναγνώστης της στήλης, που μας τιμά με τη φιλία του, συνάντησε προ ημερών στον Πύργο τον Υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, (ναι, καλά διαβάζετε) και είχε μαζί του ολιγόλεπτη συζήτηση, κατά την οποία του επισήμανε τα κακώς κείμενα που πρέπει να διορθωθούν από την κυβέρνηση.


*Δεν βλέπω να τον ακολουθούν τον Μανώλη Χριστοδουλάκη στην επιλογή Δούκα τα εξ Ηλείας στελέχη που κινούνται στον κύκλο επιρροής του. Προτιμούσαν τον ίδιο, οπότε τώρα στρέφονται προς την υποστήριξη του Κατρίνη.


*Στην ειδική Επιτροπή που θα εισηγηθεί τις καταστατικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει καταστατικού συνεδρίου ορίστηκε ο βουλευτής Ηλείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Διονύσης Καλαματιανός.


* Στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της ΚΕΔΕ στη Αθήνα συμμετείχε με την ιδιότητα του μέλους της ο δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, όπου συζητήθηκε η επικαιροποίηση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η καταστατική λειτουργία των Δήμων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot