FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 25-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Στην Ηλεία έκανε τριήμερες διακοπές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Παππάς, όπου είχε την ευκαιρία να τα πει με τον κουμπάρο του, Παναγιώτη Φλεβοτόμο, τον νυν συντονιστή της ΝΕ Ηλείας, Βασίλη Καρναρή, και τον επικεφαλής του τομέα μικρομεσαίων, Γ. Παναγιωτόπουλο. Για να μην έχετε απορία, πάντως, την Παρασκευή συναντήθηκε και τα είπε και με τον Διονύση Καλαματιανό.

*Γκρινιάζουν -και με το δίκιο τους- ορισμένοι «γαλάζιοι» βουλευτές που ψήφισαν τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, διότι είδαν να υπουργοποιείται ο Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος το είχε καταψηφίσει και είχε πει ότι αν ήταν υπουργός, θα παραιτούνταν.

*Tη σχεδόν μηδενική απορρόφηση των πόρων που προβλέπονται από το Ταμείο Ανάκαμψης για την πολιτική προστασία στηλίτευσε με ανάρτησή του ο περιφερειακός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας, Κώστας Διαμαντόπουλος.

*Στα τέλη Ιουλίου υπολογίστε ότι θα ξανασκάσετε μπάλα του μπάσκετ στις εγκαταστάσεις της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργου, αφού τότε θα έχει ολοκληρωθεί η διοικητική παραλαβή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot