FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 19-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Ως χώρος στάθμευσης θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη το προαύλιο του παλιού 1ου Λυκείου Πύργου, προκειμένου να διευκολύνονταιοι επισκέπτες της λαϊκής αγοράς στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή. Ήδη οι εργαζόμενοι της ΔΕΠ ΟΤΑ έχουν τοποθετήσει εντός του χώρου ταμπέλες που υποδεικνύουν την άμεση είσοδο των καταναλωτών στο χώρο της λαϊκής.

*Εισήγηση για ταυτόχρονη διεξαγωγή αυτοδιοικητικών εκλογών με ευρωεκλογές τον Μάιο του 2029 έμαθα ότι έχει δεχθεί από αιρετούς α’ κα β’ βαθμού ο νέος ΥΠΕΣ, Θοδωρής Λιβάνιος, μήπως και μειωθεί το ποσοστό της αποχής. Αν βέβαια γίνει κάτι τέτοιο, οι σημερινοί δήμαρχοι και περιφερειάρχες κερδίζουν έξι μήνες θητείας.

*Με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Διοικητικής Δικαιοσύνης, κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του που αφορούσε μετακινήσεις και τοποθετήσεις δικαστών, μετατίθεται ο Πρόεδρος Πρωτοδικών του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πύργου, Σπυρίδων Χονδρογιάννης, και τοποθετείται στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

*Με την ίδια απόφαση προήχθη στο βαθμό του Προέδρου Διοικητικών Δικαστηρίων η Μαρία Λιάλιου, η οποία τοποθετείται στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος