FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 31-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Δεν τους βλέπω και πολύ… ενωμένους τους Αρκάδες για τον δρόμο Λεύκτρο-Μεγαλόπολη-Αρχαία Ολυμπία. Στην ημερίδα που έγινε στη Μεγαλόπολη δεν είδα τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δ. Πτωχό, ούτε κάποιον από τους βουλευτές Αρκαδίας ούτε τον δήμαρχο Τρίπολης. Μου φαίνεται ότι πολλοί ήταν οι Ηλείοι που πήγαν στη Μεγαλόπολη παρά οι Αρκάδες.

*Αφήστε δε, που κάποιοι, για να απαντήσουν, ετοιμάζονται να ανακινήσουν εκ νέου το ζήτημα της κατασκευής της παράκαμψης Λαγκαδίων, το οποίο είναι πιο ώριμο διότι έχουν πληρωθεί και κάποιες απαλλοτριώσεις από το υπουργείο Υποδομών.

*Kινητοποίηση για την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη σήμερα στην Πάτρα κάνουν τα στελέχη στην Ηλεία, με στόχο τη μαζική παρουσία και τη συσπείρωση ενόψει εκλογών. Εικάζω ότι θα γίνει και μια συζήτηση για πιθανή επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά δεν δίνω και πολλές πιθανότητες.

*Μια και είπα ΠΑΣΟΚ, στον Πύργο θα βρεθεί σήμερα ή αύριο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Λευτέρης Καρχιμάκης, τον οποίο… δίνουν οι παπανδρεϊκοί μετά τον Σαχινίδη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot