FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές (20/07/2022)

Ημερομηνία: 20-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Πρωινές Αιχμές

*«Μπομπίτα» ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις γυναικείες υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο της Ηλείας, με αυτοδιοικητική από τον Κάμπο. Θυμηθείτε τι σας έχω γράψει και για το μικρό όνομα και θα τη λύσετε την εξίσωση.
*Κατά τον Σεπτέμβριο θα έχουμε μία παράταξη λιγότερη στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, αφού οι παρατάξεις Κατσιφάρα και Σπηλιόπουλου θα επισημοποιήσουν τη συνεργασία τους και θα συνενωθούν.
*Ο πρώην περιφερερειάρχης «έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση του κόμματος», από ό,τι έμαθα, οπότε πάει για βουλευτής, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κρατάει δυνάμεις στην Αχαΐα.
*Ο επικρατέστερος να τον διαδεχθεί εντός περιφερειακού συμβουλίου είναι ο Κώστας Καρπέτας. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα είναι και αυτός που θα τεθεί απέναντι στον Φαρμάκη στις εκλογές του 2023.
Συγκροτήθηκε η ΤΟ ΠΑΣΟΚ Πύργου (1ο στη μέση)
Ο Γιώργος Βαγγόπουλος εκλέχθηκε νέος γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στον Πύργο και ο Λάμπρος Θεοδωρόπουλος αναπλ. γραμματέας, κατά τη διαδικασία συγκρότησης σε σώμα των μελών που απαρτίζουν τη νέα σύνθεση. Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών ο νέος γραμματέας εξέφρασε με ανάρτησή του τις ευχαριστίες του και δεσμεύτηκε ότι σε συνεργασία με την Νομαρχιακή θα δώσει τον αγώνα, με όλες τις δυνάμεις, «προκειμένου το Κίνημα που αγαπάμε να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του κόσμου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος