FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 24-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Μια ιστορική συμφιλίωση είχαμε προχθές στο περιθώριο της επίσκεψης Σπανάκη στο Επιμελητήριο Ηλείας, αφού… αλληλοφιλήθηκαν ο Μενέλαος Παπασωτηρίου με τον Γαβρίλη Λιατσή. Το ζήσαμε κι αυτό. Πάνε οι εποχές που ο δεύτερος ζητούσε επίμονα τη διαγραφή του πρώτου από τη ΝΟΔΕ Ηλείας.

*Ο Σπανάκης ήταν προετοιμασμένος σε μέτριο βαθμό, αφού φάνηκε ότι είχε ενημερωθεί για τα τρέχοντα τοπικά ζητήματα αλλά επιφανειακά. Όταν ρωτήθηκε από τον Δημητρόπουλο για τα ΑΕΙ, αγχώθηκε. Είπε μεν ότι δεν μπορεί να τάξει κάτι που δεν θα γίνει, αλλά μετά άρχιζε να αραδιάζει έργα για να αλλάξει τη συζήτηση. Δεν ξέρω αν έχει σύμβουλο επικοινωνίας, αλλά δουλειά ποιοτική δεν έγινε.

*Επίσης μάθαμε εκ των υστέρων πως ο γ.γ. του Υπουργείου Υγείας, κ. Αγγελής επισκέφθηκε τις νοσηλευτικές μονάδες, αλλά… στα κρυφά. Επικοινωνιακό λάθος, διότι έτσι δείχνεις ότι κάτι φοβάσαι. Ούτε εδώ έγινε καλή δουλειά στην επικοινωνία.

*Aναβλήθηκε η αυτοψία του Καννή στο κολυμβητήριο για την επόμενη εβδομάδα, καθώς απουσίαζε εκτάκτως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νώντας Κυριαζής. Στόχος του δημάρχου, πάντως, είναι τα εκτελούμενα έργα να έχουν ολοκληρωθεί στην πλειονότητά τους ως το τέλος του έτους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος