FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 22-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*«Ελευθερώθηκε» νομικά η ανάπλαση του λόφου του Επαρχείου στον Πύργο, οπότε μόλις ανοίξει η πρόσκληση του ΕΣΠΑ, θα επαναδημοπρατηθεί. Το καλό είναι τώρα μπορεί να γίνει η σημειακή παρέμβαση και να φύγουν τα μπάζα. Δεν αποκλείεται ως το τέλος του καλοκαιριού να έχει παραδοθεί ο χώρος σε χρήση.

*Η σημερινή ομιλία του Μιχάλη Κατρίνη στους ετεροδημότες της Ηλείας στην Αθήνα αποδεικνύει πως έχει βάλει ξεκάθαρο στόχο την «καθαρή» νίκη στη μάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη δεύτερη θέση στον νομό.

*Η Θεσμική Θωράκιση των Περιφερειών αλλά και η Αγροτική Ανάπτυξη αποτελούν τα αντικείμενα διαβούλευσης που θα απασχολήσουν το διήμερο Θεματικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στην Πάτρα.

*Νέο υπάλληλο διέθεσε άμεσα στην ΥΔΟΜ του Δήμου Ήλιδας από τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, για την υλοποίηση των πράξεων που αφορούν την έκδοση οικοδομικών  αδειών, τον έλεγχο και την επιβολή προστίμων για την κατασκευή αυθαιρέτων κτισμάτων και άλλων συναφών πράξεων στα Διοικητικά όρια του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, καθώς ο προηγούμενος παραιτήθηκε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot