FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 11-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Συνάντησα έναν γνωστό στη ζώνη πλατεία-δικαστήρια Πύργου, ο οποίος αρέσκεται στις προβλέψεις, διότι παίζει πολύ στοίχημα και στις πρόσφατες εκλογές πόνταρε σωστά. Χθες με προϊδέασε για πιθανή ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης του δήμου Πύργο, αν δεν δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις για τη στάση του καθενός. «Η δικαιολογία των εκλογών δεν υπάρχει πλέον», μου είπε.

*Προτού φύγω, μου υπενθύμισε και μια ατάκα του από τον Οκτώβριο, όταν έγραφα τη σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου: ότι δεν τα μετράω καλά τα «κουκιά». Τον ξαναρώτησα τι  εννοεί και μου απάντησε το εξής: «άσε τι λένε τα χαρτιά: επί της ουσίας, η μία παράταξη της μειοψηφίας έχει έναν παραπάνω σύμβουλο». Ακόμα δεν έχω καταλάβει.

*Ισχυρό αποδείχθηκε το ενδιαφέρον για τη διοίκηση των νοσηλευτικών μονάδων της Ηλεία, αφού είναι τριάντα με τριάντα πέντε περίπου οι υποψήφιοι/ες διοικητές/τριες που κατέθεσαν αίτηση.

*Άμισθος ειδικός σύμβουλος του Προέδρου του ΔΛΤ Πύργου, Κώστα Νικολούτσου, ορίστηκε ο Άγγελος Παναγιωτακόπουλος, Απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού και διπλωματούχος Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού, για να βοηθήσει σε θέματα ασφαλείας και ομαλής λειτουργίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Κατακόλου και σε θέματα επίβλεψης και ορθής λειτουργίας της «Μαρίνας» Κατακόλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος