FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 10-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Έχουμε κι ένα καλό με τη νέα θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Κάποιοι, έπειτα από τέσσερα χρόνια εκκωφαντικής σιωπής με εξαίρεση κάτι συνεντεύξεις-λιβανιστήρια, ξαναθυμήθηκαν από φέτος να κάνουν «αποκαλυπτικά» και πάνω από όλα αντικειμενικά ρεπορτάζ για τον δήμο Πύργου.

*Τελικά μόλις… 30 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να καταρρεύσει η σκευωρία στις δικαστικές αίθουσες. Όσοι ξεβολεύτηκαν με τις εξελίξεις, θα αρχίσουν το γνωστό τροπάριο περί «κατάπτυστης» δικαιοσύνης και άλλα τέτοια τοξικά που λένε και γράφουν ανάλογα με το αν τους εξυπηρετεί μια απόφαση.

*«Μάλλον, κάποιος έχει μπάρμπα στην Κορώνη!». Η ατάκα αυτή ακούστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, για το Πρωτοδικείο και τον νέο δικαστικό χάρτη. Αφορμή; Η μη κατάργηση του Ειρηνοδικείου της Πύλου, με τους παριστάμενους να λένε ότι… ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

*Από μια σύντομη περιήγηση που έκανα στις ενημερωτικές ιστοσελίδες της Μεσσηνίας, διαπίστωσα ότι… έβαλε το χεράκι του ο Αντώνης Σαμαράς στο να μην «πειραχθεί» η Πύλος.

*Εγκαινιάζεται το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 11 το πρωί, παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλου η Μονάδα Άνοιας του Πύργου. Την παρουσίαση του Οικοτροφείου που βρίσκεται στον παράδρομο της Εθνικής Οδού, στα Λαστέικα, θα κάνει ο πρόεδρος της εταιρείας «Ξένιος Ζευς», Γιώργος Ξηρουχάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος