FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 13-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Εκτός από τον Βασίλη Καψή, την τριάδα των ειδικών συμβούλων του δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας, Άρη Παναγιωτόπουλου, συγκροτούν η Αθηνά Καπατσώλου για θέματα Περιβαλλοντικών Προβλημάτων & Φυσικών Καταστροφών, και η Ελένη Μαντά για θέματα Οικονομικής Διοίκησης και Διαχείρισης.

*Σε συνεννόηση με τον ανάδοχο της ανάπλασης του Μουσείου Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων θα επιδιώξει να έρθει ο Άρης Παναγιωτόπουλος, με στόχο την ταχύτερη δυνατή επανεκκίνηση του έργου.

*Έχει αναθεωρήσει αισθητά την άποψή του -σε σχέση με την προηγούμενη θητεία- για τη δύναμη της επικοινωνίας και των mediaο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, για αυτό και τώρα είναι πιο ενεργός από τους πρώτους μήνες.

*Σημειώστε πάντως το όνομά του για το -όχι και τόσο μακρινό- μέλλον, διότι το ντόμινο εξελίξεων μπορεί να τον ευνοήσει τόσο που ούτε ο ίδιος το φαντάζεται.

*Αθωώθηκαν προ ημερών ένας (νέος) αιρετός και ένας (παλιός) πρώην αιρετός του δήμου Πύργου για κοινή υπόθεση. Δύσκολα όμως θα ενημέρωσε ο ένας τον άλλον, διότι δεν μιλιούνται πια παρότι συμπορεύτηκαν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot