FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 06-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, φαίνεται πώς έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των λαμπαδηδρόμων στον Δήμο Ήλιδας και έχουν προκληθεί αντιδράσεις. Πολλές οι αναρτήσεις στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής των προσώπων και άσκηση κριτικής ότι μένουν «εκτός» διακεκριμένοι αθλητές. Ίδωμεν…

*Δικαιώθηκε και δικαστικά ο πρώην βουλευτής Ηλείας, Μάκης Μπαλαούρας, στην αντιδικία του με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για το περιβοήτο δημοσίευμα περί προνομιακής μεταχείρισης, αφού το Τριμελές Εφετείο Αθηνών διέταξε, όπως ορίζει ο νόμος, τη δημοσίευση περίληψης της απόφασης στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας προκειμένου να υπάρξει η δέουσα αποκατάσταση. 

*Δύο ενεργοί αυτοδιοικητικοί ετοιμάζονται για βουλευτές και ένας που ήταν υποψήφιος βουλευτής πέρυσι, σκέφτεται όλο και πιο έντονα να κατέβει για δήμαρχος το 2028.

*Προβλέπεται «αντάρτικο» στο ΠΑΣΟΚ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, μετά τον χθεσινό καβγά του Νίκου Ανδρουλάκη με τη Νάντια Γιαννακοπούλου και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Δεν αποκλείω και διαγραφές αν τεντωθεί κι άλλο το σκοινί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot