FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 23-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και την ερχόμενη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του άτυχου μηχανοδηγού Γιώργου Κουτσούμπα από την Αμαλιάδα. Συγγενείς και φίλοι θα τιμήσουν τη μνήμη του στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνος Αμαλιάδας και όλοι ζητούν δικαίωση για τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

*Δεν βλέπω… φως για το τρένο στην Ηλεία, διότι το υπουργείο Υποδομών έχει βάλει σε προτεραιότητα την ολοκλήρωση οδικών αξόνων που εκκρεμούν και μετά τον σιδηρόδρομο που θα ενώνει τον άξονα Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Αν σκεφτούμε ότι μας πήρε 15 χρόνια για την Πατρών-Πύργου, το τρένο θέλει άλλα τόσα σίγουρα.

*Γενική Συνέλευση, εκλογές και κοπή πίτας έχει σήμερα στις 7μ.μ. η Αερολέσχη Πύργου  στο Διοικητήριο της ΠΕ Ηλείας στον Πύργο. Εκεί αναμένεται να τεθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν τον αερολιμένα Επιταλίου, καθώς η διοίκηση κάνει λόγο για την ανάγκη υλοποίησης ορισμένων έργων ώστε να εκλείψει η πιθανότητα αναστολής της λειτουργίας του. Σήμερα αναμένεται να απαντήσει επί του θέματος η Περιφέρεια.

*Στη Νέα Δημοκρατία έχουν ξεκινήσει μια πρώτη καταγραφή ονομάτων από την Ηλεία, που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές και –αν τα πάνε καλά- να ετοιμαστούν για το εθνικό ψηφοδέλτιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος