FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 20-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Εντέλει δεν εξελίχθηκε σε ντέρμπι η εκλογική διαδικασία για την προεδρία του ΦΟΔΣΑ Ηλείας, αφού τελικά δεν επιβεβαιώθηκε στην κάλπη η συμμαχία Καννή-Λέντζα. Με δεδομένο ότι ο Μητρόπουλος ψήφισε Καννή, το ερώτημα είναι ποιος εκ των Αντωνακόπουλου και Λυμπέρη έριξε λευκό και ποιος Χριστοδουλόπουλο. Όχι και πολύ δύσκολη μαντεψιά.

*Παράταση της κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για έναν ακόμα μήνα πήρε ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στις 15 Ιανουαρίου. Η παράταση κήρυξης θα ισχύει για έναν έως και τις 15 Μαρτίου του 2024.

*Μια ανακούφιση την εκφράζουν διάφορα στελέχη της Νέας Αριστεράς στην Ηλεία, βλέποντας όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ. Εκτιμώ, πάντως, ότι αν για κάποιο λόγο αποχωρήσει ο Κασελάκης, τα δύο κόμματα θα ξαναμιλήσουν μεταξύ τους για να επανενωθούν.

*Επειδή ρωτήθηκα για τον διάδοχο του Φλεβοτόμου στη ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα γράψω ακόμα τα δύο επικρατέστερα ονόματα, γιατί θα αργήσουν οι εσωκομματικές και μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Για να σας βοηθήσω, πάντως, αμφότεροι ανήκουν στην ίδια αυτοδιοικητική παράταξη του δήμου Ήλιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος