FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 07-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Επειδή ρωτήθηκα σχετικά για σχόλιο προ ημερών, θα το κάνω σαφέστερο: περίπτωση επανάληψης εκλογών στην Αχλαδινή του δήμου Αρχ. Ολυμπίας δεν υφίσταται. Ο Τζαμάλ έβαλε το καλό της παράταξης μπροστά και αποσύρθηκε από το διοικητικό σκέλος της υπόθεσης. Επειδή όμως τυπικά δεν ανακαλείται η όλη διαδικασία, θα γίνει τυπική εκδίκαση αλλά με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα.

*Ο Ηλείος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους το ερχόμενο Σάββατο.

*Προ ημερών σάς είχα γράψει ότι ο Φαρμάκης έδωσε εντολή στις Διευθύνσεις Ανάπτυξης να βγουν έξω για ελέγχους στην αγορά. Από ό,τι έμαθα, απέδωσαν καρπούς οι έλεγχοι, διότι επιβλήθηκαν πρόστιμα σε τουλάχιστον δύο σούπερ μάρκετ. Δεν αποκλείεται να έχουμε ανακοινώσεις σήμερα ή αύριο.

*Ο Γιώργος Παπακυριακόπουλος είναι ο νέος υπεύθυνος για τον συντονισμό της επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Πύργου, με αναπληρώτρια τη Γεωργία Βαφάκου, και αντικαθιστά τον Χρήστο Μαργαρίτη ο οποίος αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης.

*Ο Κατσιφάρας πήγε στην πίτα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, ο Καρπέτας όχι. Λογικό, αφού 2ος επέλεξε το «αντάρτικο» κατά του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά δεν του βγήκε ούτε η 2η θέση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot