FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 21-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Σε μία ακόμα επιτροπή ορίστηκε μέλος ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Ανδρέας Νικολακόπουλος, καθώς τοποθετήθηκε και στην Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων. Υπενθυμίζεται ότι μετέχει ήδη στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων και είναι και μέλος της Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων

*Τρεις άμισθους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες μπορούν να ορίσουν οι περιφερειάρχες της χώρας, σύμφωνα με όσα προβλέπει η τροπολογία που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή.

*Αυτό σημαίνει ότι στη Δυτική Ελλάδα όλες οι προσφερόμενες θέσεις είναι οι εξής: τρεις χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, οκτώ έμμισθοι και τρεις άμισθοι θεματικοί, δύο έμμισθοι βοηθοί περιφερειάρχες και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου. Το σύνολο 17 δηλαδή.

*Ποιος θα πάει πού, θα το μάθουμε επίσημα στις 5 Ιανουαρίου, όταν και θα συγκληθεί το παρθενικό περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας και θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες θεσμικές διαδικασίες.

*Αν έχω καταλάβει καλά, το διοικητικό σχήμα στον δήμο Πύργου εκτός απροόπτου θα έχει ως εξής τον πρώτο χρόνο: Βασίλης Παναγόπουλος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νώντας Κυριαζής Διοικητικών, Νίκος Θεοδώρου Οικονομικών, Δημήτρης Τζουανόπουλος Πρόνοιας, Θεόδωρος Κόρδας Παιδείας, Βασίλης Φάμελος Καθαριότητας και Σπύρος Κωνσταντόπουλος Αγροτικής Οδοποιίας.

*Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Μεσσαλάς θα προταθεί για πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, η Ρούλα Αλικάκη-Τζανέτου πρόεδρος στη ΔΕΥΑΠ και ο Κώστας Νικολούτσος για Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Ερωτηματικά παραμένουν η αντιπροεδρία της ΔΕΠ-ΟΤΑ και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος