FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 19-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια


*Για το νέο διοικητικό σχήμα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,
θα κάνω μια μικρή και ίσως παρακινδυνευμένη πρόβλεψη: ο νέος πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου –τουλάχιστον για την πρώτη 30μηνη θητεία ΔΕΝ θα είναι Αχαιός.

*Όπως θα διαβάσετε σε διπλανό σχόλιο, ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος θα αναλάβει αντιδήμαρχος Αγροτικής Οδοποιίας στον δήμο Πύργου, οπότε για τη θέση του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος & Καθαριότητας συνεχίζεται η αναζήτηση. Εγώ θα πόνταρα σε κάποιον από τη νεότερη γενιά.

*Τέσσερα πρόσωπα «παίζουν» για την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας: Η Θεώνη Γεωργοπούλου, ο Μάκης Παπαγιαννόπουλος και ο Αλέξανδρος Γεωργουλής μοιάζουν να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά μην αποκλείετε και τον Σπύρο Λαμπρινό, ο οποίος είναι ο εμπειρότερος όλων και ουσιαστικά ο «Νέστορας» της παράταξης.

*Αυξημένες είναι οι πιθανότητες να έχει εκ νέου γυναίκα πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, δεδομένου ότι με την παράταξη του Μπαλιούκου εκλέχθηκαν έξι δημοτικές σύμβουλοι.

*Προβλέπω σημαντική αναβάθμιση του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας το ερχόμενο καλοκαίρι, ειδικά στο αρχαίο δράμα. Και ο νοών νοείτω…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος