FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 18-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*H ονοματολογία είναι ρεπορτάζ «πειρασμός», αλλά προϋποθέτει έγκυρη πληροφόρηση και όχι υποβολιμαία δημοσιεύματα. Υπό αυτό το πρίσμα, η στήλη δεν πρόκειται να γράψει κάτι άμεσα για το νέο σχήμα διοίκησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, διότι αφενός όλες οι πληροφορίες είναι επισφαλείς και αφετέρου τα δεδομένα μεταβάλλονται διαρκώς.

*Να ξέρετε πάντως ότι ο Φαρμάκης δεν επιλέγει πρόσωπα αλλά επιλέγει ομάδα. Οι προσωπικές ατζέντες γενικώς του είναι απεχθείς, για αυτό και παίζουν με τη φλόγα όσοι παίζουν το παιχνίδι των παραπολιτικών. «Καίνε» μόνοι τους τον εαυτό τους.

*Eπί της ουσίας, ο επανεκλεγείς περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας δεν έχει καταλήξει στο οριστικό σχήμα ούτε στη διάρθρωση των τομέων, διότι περιμένει μέσα στην εβδομάδα ένα νομοσχέδιο «σκούπα» από το ΥΠΕΣ, που θα του διευκρινίζει ορισμένα ζητήματα στις αρμοδιότητες.

*Έτσι όπως τα βλέπω, δεν θα εκπλαγώ αν μέχρι την Πρωτοχρονιά δεν έχει ανακοινώσει τίποτα. Χριστούγεννα πάντως, μάλλον όπως είμαστε θα κάνουμε, διότι οριακά θα έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο του Λιβάνιου.

*Σε… γνώριμα καθήκοντα θα επιστρέψει με το νέο έτος ο Δημήτρης Μεσσαλάς, καθώς είναι αυτός που θα προταθεί κατά πάσα πιθανότητα από τον Στάθη Καννή για την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου. Υπενθυμίζω πως στην ίδια θέση είχε εκλεγεί και το 2014 ως σύμβουλος της παράταξης Λιατσή τότε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος