FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 15-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Σας είχα γράψει πως ο Αλέξης Καστρινός ετοιμάζει μια έκπληξη στην τελετή ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Πηνειού. Σήμερα θα σας κάνω τη… μισή αποκάλυψη. Θα τιμήσει ένα έμπειρο πρόσωπο της Αυτοδιοίκησης. Δεν είναι δύσκολο να το μαντέψετε.

*Πάμε τώρα στον ΦΟΔΣΑ Ηλείας. Τα… κουκιά είναι μετρημένα και –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- δεν θα έχουμε ντέρμπι. Ο νέος πρόεδρος θα εκλεγεί με ψήφους 10-7. Κι εδώ δεν είναι δύσκολο να το μαντέψετε. Σιγά σιγά θα σας γράψω και το όνομα και ποιος θα ψηφίσει τι.

*Aναβλήθηκαν χθες για τις 11 Ιανουαρίου οι «εκλογικές» ενστάσεις, λόγω της αποχής των δικηγόρων. Εκτός από την ένσταση του Ανδρέα Μαρίνου στον δήμο Πηνειού και του Τζαμάλ Εσκέιφ στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, εκκρεμούν επίσης η ένσταση του Ηλία Τουτούνη κατά του Φώτη Δέρβου στον δήμο Ήλιδας και του Νίκου Αυγερινόπουλου κατά του Δημήτρη Καρρά, για την προεδρία στο Μαζαράκι του ίδιου δήμου.

*Κουίζ: νεότερος ο ένας, μεγαλύτερος ο άλλος. Στις δημοτικές εκλογές συγκρούστηκαν γιατί ο νεότερος άλλαξε πλεύση και έκανε άλλη επιλογή, η οποία βέβαια του βγήκε. Στις πρόσφατες εκλογές του ΟΕΕ Δυτικής Ελλάδας, όμως, για κάποιο λόγο –που δεν τον ξέρουμε- ο μεγαλύτερος στήριξε τον νεότερο. This is politics.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος