FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 13-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα αλλάξει κάτι στο προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, αφού η κατανομή εδρών είναι ξανά 3-3-1. Τρεις ΝΔ, τρεις ΠΑΣΟΚ και ένας ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως η κεντροαριστερή συνεργασία θα ανανεωθεί για μία ακόμα τετραετία.

*Από ό,τι μαθαίνω, όλοι οι ηττημένοι δήμαρχοι της Ηλείας σχεδιάζουν να πάνε στην ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου του δήμου τους. Τώρα, πόσοι θα μείνουν για να κάνουν αντιπολίτευση σε βάθος χρόνου, δεν το ξέρω. Αυτό θα το δούμε στην πορεία, αν και για κάνα δυο δεν βλέπω ιδιαίτερη διάθεση.

*Πρωτοβουλία για την ανασύσταση του Συλλόγου Φιλοπροόδων Κρεστένων έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα ο πρώην δήμαρχος Κρεστένων, Γιάννης Σταθόπουλος, μετά και την έκδοση προσωρινής διαταγής από το Πρωτοδικείο Ηλείας.

*Tην τελευταία του πνοή άφησε χθες σε ηλικία 50 ετών ο ιδιοκτήτης του «Άρωμα Café» στην Κρέστενα, Νίκος Φασούλκος, ύστερα από γενναία πολύμηνη μάχη με τη λευχαιμία. Η στήλη εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot