FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 12-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Το ξέρατε ότι οι κοινωφελείς στην Αμαλιάδα λειτουργούν «εκ παραδρομής»; Γενικώς εκεί δίνουν εντολές και παίρνουν αποφάσεις «εκ παραδρομής». Μετά μην απορείτε γιατί τις καταργεί η κυβέρνηση. Για βόλεμα άσχετων και αποτυχημένων αιρετών υπήρχαν, ειδικά στην προκειμένη περίπτωση.

*Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι στα καλύτερά του, αλλά στην κεντρική κάλπη του Οικονομικού Επιμελητηρίου στην Ηλεία βγήκε πρώτος και δεύτερη η ΝΔ. Δεν ξέρω ποιοι έτρεξαν, αλλά τους αποδίδω εύσημα.

*Το ΠΑΣΟΚ κράτησε στην τοπική κάλπη της Δυτικής Ελλάδας, αφού η ομάδα Μοίραλη-Βεργοπούλου-Παππά έκανε καλή δουλειά και βγήκε 2η στην Ηλεία με μόλις 8 ψήφους πίσω.

*Πιθανό Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου -αν και εφόσον γίνει ανασχηματισμός κάποια στιγμή- θέλουν αθηναϊκά δημοσιεύματα (ieidiseis) τον βουλευτή Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

*Συσπειρωμένους τους είδα χθες τους περισσότερους στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει συνεδρίου, αφού το Εργατικό Κέντρο Πύργου γέμισε παρά το κρύο. Κι από ό,τι έμαθα, δεν έγινε και δυναμική κινητοποίηση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot