FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 11-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια


*Για το νέο κυβερνητικό σχήμα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ακούω διάφορα, αλλά τίποτα δεν είναι διασταυρωμένο όσον αφορά τα πρόσωπα. Αυτό που εκτιμώ, πάντως, είναι ότι θα έχουμε «τράμπες» στα χαρτοφυλάκια. Δύσκολα θα κρατήσουν και οι τρεις νομοί τους ίδιους τομείς.

*Επίσης, μην ξεχνάμε ότι στην προηγούμενη θητεία η Ηλεία είχε ευνοηθεί στην κατανομή των θέσεων, διότι είχε έναν θεματικό αντιπεριφερειάρχη περισσότερο από την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία συν την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

*Εκτός δράσης θα παραμείνει για μερικές ημέρες ο βουλευτής Ηλείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός, καθώς τον… επισκέφθηκε ο κορονοϊός, οπότε παραμένει κλινήρης.

*Διάβασα το πρόσφατο Δελτίο Τύπου του -συμπαθέστατου κατά τα άλλα- Σπύρου Σκιαδαρέση και νόμισα για μια στιγμή ότι επέστρεψε ο Κατσιφάρας, και μάλιστα ο συριζαϊκός Κατσιφάρας, ούτε καν ο πρώιμος που ήταν «καθαρό» ΠΑΣΟΚ. Χρειάζεται επειγόντως αλλαγή αντιπολιτευτικού ύφους.

*Το θέμα του ναού του Επικούριου Απόλλωνα φέρνουν προς συζήτηση τα μέλη της Ομοσπονδίας Τοπικών Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας και ζητούν συνάντηση με τους βουλευτές Ηλείας και τους αυτοδιοικητικούς α’ και β’ βαθμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot