FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 24-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Ο… χορός των αποχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε και σε τοπικό επίπεδο, αφού η Βίκυ Βασιλοπούλου –υποψήφια βουλευτής στις πρόσφατες εθνικές εκλογές– είναι μεταξύ των προσώπων που υπογράφουν τη δήλωση αποχώρησης.

*Κρατηθείτε όμως γιατί είναι κάνα δυο ονόματα που αμφιταλαντεύονται για το τι θα πράξουν, αλλά το ένα… πόδι το έχουν ακουμπήσει στην έξοδο.

*O δρόμος Λαμία-Αντίρριο είναι το πρώτο οδικό έργο που μπαίνει στο ΕΣΠΑ 2021-2027, είπε χθες ο Μητσοτάκης. Το Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα πρέπει να είναι το δεύτερο, θα συμπληρώσω εγώ.

*Αστραπιαία ήταν η αντίδραση του Γιάννη Λέντζα μετά τη δημοσίευση της διαδρομής της Ολυμπιακής Φλόγας, η οποία είχε εκτός τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Στην ΕΟΕ το αντιλήφθηκαν και αναμένεται να προσθέσουν μία από τις Δημοτικές Ενότητες.

*Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Πηνειού η αγορά ακινήτου στο Βαρθολομιό έναντι 55.000 ευρώ για τη δημιουργία χώρων αναψυχής και αθλοπαιδιών.

*Για να ξέρετε, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας κέρδισε την Αχαΐα με το ευρύ 8-4 στην ψηφοφορία για το πού θα διεξαχθεί το πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας. Υπέστη ήττα σε αυτήν την περίπτωση το –συνήθως κερδισμένο- αχαϊκό λόμπι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot