FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 10-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Ο Λέντζας το πήγε ακόμα πιο πέρα σε ό,τι αφορά τη γυναικεία εκπροσώπηση, διότι εκτός από πρόεδρο, τοποθέτησε και δύο γυναίκες αντιδημάρχους, εκ των οποίων τη μία αναπληρώτρια δημάρχου. Δεν είναι και λίγο αυτό στην πολιτικά ανδροκρατούμενη Ηλεία.

*Από την παράταξη Καρπέτα δεν βλέπω να ασχολείται άλλος πλην του Ηλείου περιφερειακού συμβούλου Κώστα Διαμαντόπουλου, ο οποίος κάνει συγκροτημένες αντιπολιτευτικές παρεμβάσεις.

*Ο Σκιαδαρέσης κάνει μια προσπάθεια να αξιοποιήσει όλο το ανθρώπινο δυναμικό με τη συγκρότηση Πολιτικού Συμβουλίου, αλλά τα Δελτία Τύπου θέλουν δραστικό «λίφτινγκ».

*Σειρά συσκέψεων ετοιμάζει ο Φαρμάκης με τους νέους αντιπεριφερειάρχες, προκειμένου να μη χαθεί χρόνος στη νέα θητεία, διότι ο κίνδυνος εφησυχασμού είναι πάντα υπαρκτός, λόγω της μεγάλης εκλογικής νίκης.

*Προβλέπεται θρίλερ στον ΦΟΔΣΑ Ηλείας, διότι εκτός των άλλων η ψηφοφορία είναι μυστική. Το… κλειδί του νικητή το κρατάνε ο Αντωνακόπουλος και ο Λυμπέρης, διότι αυτοί είναι και οι πιθανότεροι να εκλεγούν από την αντιπολίτευση σε Πύργο και Ήλιδα αντίστοιχα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot