FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 15-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια


*Έξαλλοι ήταν χθες το πρωί οι θαμώνες σε καφέ
πέριξ του Διοικητηρίου στον Πύργο, διότι όπως μου είπαν, επί δυόμισι ώρες είχε κλείσει η 28η Οκτωβρίου για να δουλεύει ένας εργάτης με ένα καρότσι πέρα δώθε, ενώ μπετονιέρες και φορτηγά ουσιαστικά ακινητοποιημένα.

*Άλλωστε, δεν έγραψε κανένας ότι σταμάτησε το έργο, αλλά ότι έχει «φρενάρει», δηλαδή έχει ελαττώσει ρυθμό στην πρόοδό του, κι ότι αν οι πληρωμές του Πράσινου Ταμείου –όχι του δήμου Πύργου- αργήσουν πάνω από το προβλεπόμενο, ο εργολάβος θα το σταματήσει.

*Aπείχε από την πρόσφατη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ Ηλείας ο απερχόμενος δήμαρχος Ζαχάρως, Κώστας Αλεξανδρόπουλος, με το σκεπτικό ότι λόγω της εκλογής νέου δημάρχου θα πρέπει να γίνει μεταβίβαση ευθυνών και αρμοδιοτήτων στη νέα δημοτική αρχή.

*Πρόστιμο 200 ευρώ «έφαγε» αυτός που είχε μηνύσει τον Μπαλιούκο για συκοφαντική δυσφήμιση, διότι χθες δεν εμφανίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας για την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων παρέστη και επ’ ευκαιρία παρακολούθησε και τη δίκη των αντιδημάρχων του, η οποία είχε αίσια έκβαση με την αθώωσή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος