FOLLOW US: facebook twitter

«Κλειδώνει» ο Ανδρέας Σπυρόπουλος για Δυτική Ελλάδα, η αμηχανία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και τα σχέδια του Φαρμάκη

Ημερομηνία: 13-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλου, στην περιοχή στις ευρωεκλογές του ερχόμενου Ιουνίου, αφού η Ήπειρος (τόπος καταγωγής του) μπαίνει στην ίδια εκλογική περιφέρεια με τη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Λίγη υπομονή μέχρι να ανακοινωθεί η γεωγραφική διάρθρωση με το νέο έτος από την κυβέρνηση.

*Η αμηχανία είναι το κυρίαρχο αίσθημα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, αφού oι περισσότεροι δεν εκδηλώνονται σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο κόμμα και περιμένουν τις εξελίξεις σε πανελλαδικό επίπεδο για να δουν τι θα κάνουν, με εξαίρεση τον Μάκη Μπαλαούρα και την Αννίτα Λάκκα, αφού ο πρώτος είναι ουσιαστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ ενώ η δεύτερη στηρίζει Κασσελάκη.

*Στην έκθεση «PhiloXenia 2023» στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, όπου είχε πληθώρα επαφών με τους εκπροσώπους της επιχειρηματικότητας.

*Να ξέρετε ότι ένας από τους στόχους που θέλει να πετύχει στην επόμενη πενταετία ο Φαρμάκης είναι η διεκδίκηση ισχυρότερου μεριδίου της Ηλείας και γενικώς της Δυτικής Ελλάδας στον τουρισμό, καθώς θεωρεί ότι με την ολοκλήρωση της Πατρών-Πύργου αλλάζουν άρδην τα δεδομένα και ισχυροποιείται η θέση μας. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot