FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 10-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Κείμενο με τίτλο «Διέξοδος Αριστερά» υπογράφουν 1.300 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, από την τάση της «Ομπρέλας». Από τον τίτλο είναι προφανές τι σκοπεύουν να κάνουν. Ανάμεσα στις 1.300 υπογραφές, είναι και τέσσερις Ηλείοι: Ο Μάκης Μπαλαούρας, ο Γιώργος Σαϊτάς, η Θεώνη Μπράτη και ο Θεμιστοκλής Βεσκούκης. Φυσικά ξεχωρίζει η υπογραφή του Τσακαλώτου από το σύνολο των υπογραφών.

*Χιουμοριστικές ατάκες αντάλλαξαν Καννής και Αντωνακόπουλος λίγο πριν αρχίσει η χθεσινή σύσκεψη στο Λάτσειο. Ο νέος δήμαρχος είπε κάποια στιγμή ότι θα μιλάει λιγότερο από τον προκάτοχό τους, με τον δεύτερο να απαντά ότι οι δικοί του συνεργάτες ήταν… αμίλητοι και έπρεπε αυτός να καλύπτει το κενό. «Εσύ έχεις πιο έμπειρους συνεργάτες, όποτε αυτό δεν θα χρειαστεί», είπε χαρακτηριστικά.

*Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του δήμου Πύργου, ο Αντωνακόπουλος είπε χθες ότι τα διαθέσιμα είναι κοντά στα δέκα εκατ. ευρώ, σημειώνοντας ότι κι αυτός παρέλαβε καλά οικονομικά από τον προκάτοχό του.

*Με βάση τα επίσημα στοιχεία του ΥΠΕΣ, κάπου εκεί είναι τα δεδομένα. Για την ακρίβεια, είναι 9.237.566 εκατ. ευρώ τα διαθέσιμα, 2.189.049 οι εκκρεμείς-απλήρωτες οφειλές και οι ληξιπρόθεσμες 508.197, αλλά δεν ξέρω αν αυτές προστίθενται στις εκκρεμείς ή είναι μέρος τους. Η άντληση των στοιχείων έχει ημερομηνία 3 Νοεμβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot