FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 26-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια


*Μετά τον Διονύση Μπέλτσο, ο Ανδρέας Μαρίνος είναι ο δεύτερος επικεφαλής παράταξης που κρατά έδρα σε «περιφερειακή» ενότητα και όχι στην πρωτεύουσα. Ο απερχόμενος δήμαρχος Πηνειού θα εκπροσωπήσει τη ΔΕ Τραγανού στο νέο δημοτικό συμβούλιο, αφήνοντας εκτός τον Νίκο Γεωργόπουλο.


*Οι υπόλοιποι προτίμησαν την έδρα της πρωτεύουσας, για αυτό και κανένας δεν προσήλθε στο Πρωτοδικείο Ηλείας για να δηλώσει την προτίμησή του. Αυτοί που δεν χρειάστηκε να μπουν σε δίλημμα, ήταν ο Ανδρέας Παπαδάκος και ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος, διότι έβγαλαν όλες τις έδρες σε Αμαλιάδα και Ζαχάρω αντίστοιχα.


*Όπως θα γνωρίζετε, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής τον Ιούνιο του 2024. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε, είναι πως εξετάζει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου, μετά την Αττική, για την υποψηφιότητά του. Η τελική απόφαση θα ληφθεί όταν δούμε τις λεπτομέρειες του νέου νόμου.



*Κατά τον Κατσιφάρα, για την επανεκλογή Φαρμάκη (και Πελετίδη) φταίνε όλοι οι πασόκοι εκτός από αυτόν. Να είναι ικανοί εκλογικοί «παίκτες», δεν του περνάει από το μυαλό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot