FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές (01/08/2022)

Ημερομηνία: 01-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Λέτε να χάσει κι άλλη έδρα η Ηλεία με βάση την απογραφή; Τα ρεπορτάζ του αθηναϊκού Τύπου είναι αντικρουόμενα, οπότε ας περιμένουμε την ενσωμάτωση των αριθμητικών δεδομένων. Αν πάμε πάντως στις τέσσερις, δεν ξέρω μετά πώς πάει η κατανομή.

*Από αυτά που διάβασα, πάντως, στην 1η κάλπη έχουμε 2-2-1 κατανομή και στη 2η 3-1-1 υπέρ του πρώτου κόμματος πανελλαδικά με τα τωρινά πενταεδρικά δεδομένα . Δεν παίζει ρόλο δηλαδή ποιο κόμμα θα έρθει πρώτο στην Ηλεία.   

*Δεν χαρίστηκε στον Απ. Κατσιφάρα ο Χρ. Μπούρας, όταν ο πρώτος του καταλόγισε ότι «βιάστηκε και εισηγήθηκε την κατάργηση των τμημάτων στην Ηλείας». Ο πρύτανης του Παν/μίου Πατρών απάντησε στον πρώην περ/ρχη κάνοντας λόγο για «αφόρητο λαϊκισμό», θυμίζοντάς του ότι όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν με συντριπτική πλειοψηφία από τη Σύγκλητο.

*Δεν πιστεύω ότι όλα αυτά έχουν σχέση με τις φήμες περί υποψηφιότητας Μπούρα στην Περιφέρεια με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, διότι πρόκειται όχι απλώς για… φήμες, αλλά για κανονικό ράδιο αρβύλα. Δεν υφίσταται τέτοιο σενάριο.  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος