FOLLOW US: facebook twitter

Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ ο Σ. Φάμελλος και Γραμματέας ο Δ. Καλαματιανός

Ημερομηνία: 02-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Νέα, Πολιτική

“Λευκός καπνός” βγήκε απόψε από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καθώς μετά την ψηφοφορία, ο Ηλείος βουλευτής Διονύσης Καλαματιανός, θα είναι ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας, θέση που φανερώνει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόεδρος της Κ.Ο θα είναι ένας ακόμα καταγόμενος από την Ηλεία πολιτικός, βουλευτής Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός, ο Σωκράτης Φάμελλος που μαζί με τον Δ. Καλαματιανό θα κάνουν ένα πολύ καλό δίδυμο.
Ωστόσο, ο Δ. Καλαματιανός. θα επωμιστεί σημαντικό βάρος εντός Κοινοβουλίου, καθότι το κόμμα έχει μπροστά του να οργανώσει το χρονοδιάγραμμα της εκλογής νέου προέδρου και της διεξαγωγής συνεδρίου, ωστόσο η προηγούμενη θητεία του έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί. Για τη θέση της αντιπροέδρου της Βουλής θα προταθεί η Όλγα Γεροβασίλη.
Επίσης, τις θέσεις των τριών κοινοβουλευτικών εκπροσώπων θα λάβουν οι Νίκος Παππάς, Θεοδώρα Τζάκρη και Νάσος Ηλιόπουλος. Την τελική απόφαση πάντως θα λάβει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος για του εκπροσώπους, καθώς υπάρχει η αντιπρόταση, αντί της Θεοδώρας Τζάκρη θέση κοινοβουλευτικού εκπροσώπου να λάβει η Σία Αναγνωστοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot