FOLLOW US: facebook twitter

Πρόεδρος ΕΒΕ Ηλείας για Μητροπολίτη Ηλείας: «Άξιος συμπαραστάτης της Ηλειακής επιχειρηματικότητας»

Ημερομηνία: 30-08-2022 | Συντάκτης:

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος,  στη δήλωσή του για την παραίτηση του Μητροπολίτη Ηλείας αναφέρει τα εξής:

«Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας, κ.κ. Γερμανός αποτελεί υπόδειγμα θρησκευτικού ηγέτη και πεφωτισμένου ποιμενάρχη, συγκεντρώνοντας στο πρόσωπό του αρχές, αξίες και ιδανικά που σπανίζουν στις μέρες μας.

Με πλούσια ανθρωπιστική και φιλανθρωπική δράση, πάντα κοντά στις ανάγκες των συνανθρώπων του, μακριά από κορώνες μισαλλοδοξίας, απλός και σεβάσμιος Πατέρας, ο Σεπτός Ποιμενάρχης της Ηλείας γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στις σελίδες του εκκλησιαστικού, δημόσιου και οικονομικού βίου του νομού μας.

Ας μην ξεχνάμε πως η συμβολή της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας και του Σεβασμιότατου στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, αλλά και στην ανάδειξη των θεμάτων της Ηλειακής επιχειρηματικότητας υπήρξε πολύτιμη, οι δε πολυάριθμες φιλανθρωπικές δράσεις έχουν δημιουργήσει ένα πολύτιμο δίκτυο σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο,  λειτουργώντας ως φορέας «ήπιας ισχύος», ασκώντας, τοιούτω τρόπω, ένα είδος διπλωματίας με πολλαπλές επεκτάσεις σε θρησκευτικό, πολιτισμικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας, κ.κ. Γερμανό για το ενδιαφέρον και την στήριξη που έμπρακτα έδειξε όλα αυτά τα χρόνια για τα θέματα της επιχειρηματικότητας του τόπου μας και του εύχομαι ολόψυχα υγεία, γαλήνη και μακροημέρευση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος