FOLLOW US: facebook twitter

Πρεμιέρα με τη 2η Χορωδιακή Συνάντηση Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 20-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

?

Με την 2η Χορωδιακή Συνάντηση Αμαλιάδας, άνοιξαν οι εκδηλώσεις για την φετινή Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο προαύλιο της Ιεράς Μονής Φραγκαβίλας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Παιδική Χορωδία και η Μικτή Χορωδία της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας με οδοιπορικό στα ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια και το Πολυφωνικό Χορωδιακό Σύνολο της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κυπαρισσίας Δήμου Τριφυλίας «Το Ηδύφωνον».

?

Υπήρχε μεγάλη προσέλευση κόσμου που απήλαυσε την εκδήλωση στον όμορφο και ζεστό χώρο και με το χειροκρότημά του επιβράβευσε τις χορωδίες που ταξίδεψαν με τη μουσική και τις φωνές τους θεατές σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλος που δήλωσε κατενθουσιασμένος από την εκδήλωση, επιβράβευσε τις χορωδίες της Παπαχριστοπούλειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης για την προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα και απένειμε έπαινο για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις αφής της Ολυμπιακής φλόγας. Επιπρόσθετα συνεχάρη το μαέστρο της φιλοξενούμενης χορωδίας από την Κυπαρισσία, απέστειλε χαιρετισμό στο δήμαρχο Τριφυλίας και εξέφρασε την επιθυμία του για μελλοντική συνεργασία των δύο δήμων. Τέλος τόνισε τη σημασία του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στην Αμαλιάδα και ευχαρίστησε τους διοργανωτές.

?

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο τοπικός συντονιστής και διοργανωτής εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2016 στην Αμαλιάδα κ. Ζαφειρόπουλος Σπύρος όπου ανέφερε ότι οι εκδηλώσεις της Γιορτής φέτος πραγματοποιούνται σε νέα σημεία της πόλης πάντα ανοικτά και δωρεάν για το κοινό  και προσκάλεσε τους θεατές να στηρίξουν με την παρουσία τους τις επόμενες εκδηλώσεις της Γιορτής σήμερα και Τρίτη σε πλατεία Ανεμόμυλου και πλακόστρωτο δρόμο Σοχιάς (προς την πλευρά του ΚΤΕΛ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος