FOLLOW US: facebook twitter

«Πράσινο» το Σούπερ Καπ- Ο ΠΑΟ Βάρδας 3-1 τον Ξενοφώντα

Ημερομηνία: 15-09-2024 | Συντάκτης:


Ο ΠΑΟ Βάρδας ήταν αυτός που ξεκίνησε με το δεξί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν καθώς νίκησε 3-1 τον Ξενοφώντα για το Σούπερ Καπ το βράδυ του Σαββάτου στο Ενωσιακό γήπεδο και σήκωσε το κύπελλο.

Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου βρέθηκε να χάνει 1-0 στο 22΄ με πέναλτι-γκολ του Μπακατσέλου σε ανατροπή του Αρβανίτη από τον Ανδριακόπουλο. Τέσσερα λεπτά μετά, όμως, ισοφάρισε 1-1 με εκπληκτικό σουτ του Σκιαδαρέση μέσα από την περιοχή στο «Γ». Το 1-1 έμεινε μέχρι την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας. Στην παράταση και συγκεκριμένα στο 95΄ σε εκτέλεση φάουλ του Κατσιγιάννη ο ΠΑΟΒ κέρδισε πέναλτι κι αποβολή του Δρακόπουλου σε χέρι προ κενής εστίας. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μανθόπουλος απέκρουσε ο Καπετανάκης και ο Ζωγόπουλος έκανε το 1-2. Στο 110΄ ο Κατσιγιάννης με πλασέ από κάθετη του Ραυτόπουλου έγραψε το τελικό 1-3 και σφράγισε την πρώτη κούπα του ΠΑΟΒ τη φετινή σεζόν και το δεύτερο Σούπερ Καπ στην ιστορία του.

Ξενοφών: Ι.Ν. Καπετανάκης, Λιαρόπουλος, Ι.Κ. Καπετανάκης (38′ Κανάνι), Αναμουρλίδης, Κολόκας, Καραχάλιος (100′ Κ. Λαμπρόπουλος), Αστερόπουλος, Γ. Δρακόπουλος, Αρβανίτης (46′ Σκοζάι), Παναγόπουλος (75′ Παπανδρέου), Μπακατσέλος.

ΠΑΟ Βάρδας: Τρίγκας, Ανδριακόπουλος (119΄ Ν. Γκουβίτσας), Μπελεζάκης,  Μανθόπουλος, Κοκκίνης, Μπαρδούσης, Παντελής (80′ Ζωγόπουλος), Τσίμπιτσης,  Κατσιγιάννης (112′ Μ. Γκουβίτσας), Ραυτόπουλος,  Σκιαδαρέσης (90′ Κ. Στεργιόπουλος).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος























Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot