FOLLOW US: facebook twitter

Π.Π. Drift: Τέταρτος ο Τσέλος στα Μέγαρα

Ημερομηνία: 03-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85824″ img_size=”full”][vc_column_text]Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη πίστα των Μεγάρων με 54 συμμετοχές και στις δυο κατηγορίες, με τέσσερις Πυργιώτες να εκπροσωπούν την Art Of Speed.

Η διαδρομή, τεχνική και απαιτητική, δυσκόλεψε πολλούς οδηγούς που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους εκατοντάδες θεατές που χόρτασαν καπνό αλλά και “αέρα”.

Ο Νίκος Τσέλος με το MAZDA RX8 έπειτα από πολλές μάχες στα διπλά περάσματα κατάφερε να κερδίσει την 4η θέση στην κατηγορία Pro του αγώνα ενώ ο Νίκος Ζάχος με BMW E30 έμεινε εκτός 16άδας.

Στην κατηγορία Street Legal ο Κώστας Νικολόπουλος με BΜW E36 συνέχισε την καλές εμφανίσεις του και ολοκλήρωσε στην 5η θέση της κατηγορίας, ενώ ο Γιώργος Καφετζής με Toyota Celica την 14η με καλά περάσματα και αρκετές ισοβαθμίες.

Ν. Τσέλος: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι…»

Ο Νίκος Τσέλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας από συμμετοχές και μια ακόμα πιο απαιτητική χάραξη (είσοδος). Πλέον οι μάχες από την 16αδα είναι αντάξιες τελικού και δεν σου αφήνουν περιθώρια λάθους.

Σαν ομάδα είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γιατί όλες οι βελτιώσεις που έγιναν στον «GORILLA» για την νέα αγωνιστική χρονιά, δούλεψαν. Έτσι κατάφερα μετά από μάχες και πολλές επαναλήψεις με τους φίλους συναθλητές Δαγλη, Λεοντη, Χαρκα να βρεθούμε στον μικρό τελικό και με τον «μικρό» της παρέας Νταή να ανέβουμε στο 4ο σκαλί της εσχάρας».

Πηγή: pyrgosextremesports.blogspot.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot